Bejelentkezés

Frankhegy fejlesztésére vonatkozó tervek ismertetése

Új szabályozási terv készítése van folyamatban Budaörs Frankhegy elnevezésű városrészére. A tervkészítés első lépéseként a meglévő adottságok, akadályok, fejlesztési elképzelések ismeretében megfogalmazásra került a terület fejlődésének távlati célja, a javasolt megoldás koncepciója és a legfontosabb részletei. Ezt a célt és koncepciót ismertetjük ezen a honlapon, részletesen kifejtve milyen jelenlegi állapotból indul a terület, milyen elvárásoknak, előírásoknak kell megfelelnie a megoldásoknak, milyen beavatkozások javasoltak, kitérve arra is, hogyan valósítható meg a javaslat, s milyen konkrét lépések történnek jelenleg a területen.

A honlap teljes tartalmának megismerése regisztrációhoz kötött.

 Regisztráció* ITT!

* A regisztráció során megadandó Felhasználónévben csak ékezet nélküli kisbetűk és számok használhatóak.

Amennyiben Ön már regisztrált, kérjük jelentkezzen be az oldal jobb felső részén található Bejelentkezés ablakban.

Regisztrált olvasóinknak a honlap teljes tartalmának megismerésén túl  Hírlevelek formájában lehetőséget biztosítunk az egyes részek tartalmának és mások javaslatainak bővebb megismerésére. A Hírlevelekben értesülhet az aktuális eseményekről is. Regisztrációja egyúttal feliratkozást jelent Hírleveleinkre is. A későbbiekben bármikor le tud iratkozni a Hírlevelekről, ha nem szeretné azokat megkapni. Adatait nem adjuk át harmadik fél számára, csak a Frankhegyi terület szabályozásával, fejlesztésével kapcsolatos információk közlésére használjuk fel. Teljes adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.

Ha eddig még nem regisztrált, itt teheti meg.

Regisztráció* ITT!

 * A regisztráció során megadandó Felhasználónévben csak ékezet nélküli kisbetűk és számok használhatóak.

Amennyiben nem kíván regisztrálni, de szeretne információt kapni a tervezett fejlesztésekről fel tud iratkozni Hírlevelünkre – a honlap jobb oldalán -, vagy tud e-mailt küldeni a frankhegy [kukac] budaors [pont] hu e-mail címre.

 

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.